Home

Afwerking binnen

Afwerking buiten

Kleine tuinwerken

Contact

Offerte

Op maat, kleine buitenwerken & buitenafwerking

OP MAAT heeft alle expertise en ervaring in huis voor de realisatie van allerhande buitenwerken. Terrassen, overkappingen en tuinhuizen, poorten en omheiningen zijn allemaal elementen die de uitstraling en functionaliteit van een tuin kunnen verbeteren. Of u nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen in de zon, een beschutte buitenruimte om te entertainen, of gewoon wat extra privacy, er zijn talloze opties beschikbaar.

op maat, als afwerking telt

Op maat, algemene afwerking voor buiten

Een terras is een geweldige manier om de buitenruimte van uw huis te vergroten en een comfortabele plek te creëren om te ontspannen en te genieten van de natuur. Er zijn veel materialen om uit te kiezen, waaronder hout, beton, steen en tegels. Elke optie heeft zijn eigen voordelen, zoals duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetische uitstraling.

Overkappingen en tuinhuizen kunnen een extra dimensie toevoegen aan uw buitenruimte. Of u nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen in de schaduw, een beschutte plek om te barbecueën of een plek om gasten te vermaken, een overkapping of tuinhuis kan helpen om deze behoeften te vervullen. Bovendien zijn ze ook nuttig voor het beschermen van tuinmeubelen en andere buitenitems tegen regen en zon.

Als u op zoek bent naar privacy of veiligheid, dan kunnen poorten en omheiningen u helpen deze doelen te bereiken. Of u nu op zoek bent naar een omheining om kinderen en huisdieren binnen te houden, of gewoon om de nieuwsgierige blikken van buren af te weren, er zijn talloze stijlen om uit te kiezen. Van klassiek hout tot modern metaal, er zijn opties voor elke smaak en budget. Aarzel niet en vraag het advies van OP Maat Zonhoven!

Een andere belangrijke factor bij het kiezen van terrassen, overkappingen en tuinhuizen, poorten en omheiningen is het onderhoud. Sommige materialen vereisen meer onderhoud dan andere, en het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij het maken van uw keuze. Hout bijvoorbeeld vereist regelmatige behandelingen om te voorkomen dat het rot of beschadigd raakt, terwijl metaal en kunststof meestal minder onderhoud vereisen.

OP MAAT biedt perfectionistisch maatwerk in service en afwerking!

Dit zijn enkele sfeerbeelden van onze buitenafwerking

Wat zeggen onze klanten?

Heb je nog vragen?

Twijfel niet en contacteer ons,
wij helpen je graag verder!