Home

Afwerking binnen

Afwerking buiten

Kleine tuinwerken

Contact

Offerte

op maat, als afwerking telt

Op maat, kleine binnenwerken & binnenafwerking

OP MAAT heeft alle expertise en ervaring in huis voor de realisatie van inbouwkasten, dressings, kleine maatkasten, vloerwerken, tegelwerken, Gyprocwerken, kleine elektriciteitswerken, verlaagde plafonds en andere binnenafwerking. Het resultaat: een maximum aan comfort en gebruiksgemak, een minimum aan plaatsverlies en een meerwaarde voor je woning, met maatwerk dat gezien mag worden. Vertel OP MAAT alles over je binnenproject en de zelfwerkende zaakvoerder maakt er maatwerk van. Zijn vakkennis beperkt zich trouwens niet tot binnen, ook voor kleine tuinwerken kan je bij hen aankloppen.

op maat, als afwerking telt

Op maat, algemene afwerking voor binnen

Bij een binnenrenovatie komen vaak diverse werken kijken.

Het vernieuwen van het sanitair is vaak nodig om een oude badkamer of toilet weer comfortabel en functioneel te maken. Dit kan variëren van het plaatsen van een nieuwe douchecabine of badkuip tot het installeren van een modern toilet met een zuinig spoelsysteem. Sanitairwerken zijn complexer dan veel mensen denken.

Op Maat kan adviseren over de beste oplossingen en ervoor zorgen dat alles op een veilige en efficiënte manier gebeurt.

Ook elektriciteitswerken zijn essentieel bij een binnenrenovatie. Het vervangen van verouderde bedrading kan nodig zijn om de veiligheid van de elektrische installatie te garanderen. Het toevoegen van extra stopcontacten kan helpen om een ruimte efficiënter te maken. Het installeren van energiezuinige verlichting kan dan weer helpen om energiekosten te besparen.

Op Maat Zonhoven kan alle binnenwerken op een efficiënte en veilige manier combineren met andere binnenrenovatiewerken, zoals het leggen van nieuwe vloeren. Dit kan variëren van parket, laminaat of vinyl-parket. Maar wij plaatsen ook tegels, natuursteen en andere.

Door alle werken te laten uitvoeren Op Maat, kan u er zeker van zijn dat alles naadloos op elkaar aansluit en dat de renovatie volgens planning verloopt.

OP MAAT biedt perfectionistisch maatwerk in service en afwerking!

Dit zijn enkele sfeerbeelden van onze binnenafwerking

Wat zeggen onze klanten?

Heb je nog vragen?

Twijfel niet en contacteer ons,
wij helpen je graag verder!